Logo skadedyrshop  Logo Skadedyr.no

  1. ABS Skadedyr Camilla
  2. Møll
  3. tirsdag, mars 17 2009, 01:35 PM
  4.  Abonner via e-post

Hei

Lurte på om vedlagte bilde viser en tørfruktmøll. Den har en lysere stripe på tvers bak nakken og befinner seg i 3. etg. i en nyere leilighet fra 2003 som nå står ubebodd men møblert.

Vi har fjernet alle matvarer i skap og skuffer. Alikevel kryr det av innsektet og den dukker opp igjen like fort som vi støvsuger, men den har nok avtatt i antall ettersom vi nå støvsuger ganske ofte.

Finner innvevde larver i klaser i sprekker og rundt omkring. Tidligere har vi kommet over en kakeboks hvor det virkelig krydde.

Vi har nå planlagt å gå over å prøve å fjerne alle synlige larve klaser m fuktig klut og salmiakkvann. Vil dette føre frem eller er det andre ting vi må foreta oss for å bli kvitt gjestene?

Aksepter svar

HEI Beklager, men jeg klarer ikke å åpne bildefilen. Beskrivelsen din høres ut som Tørrfruktmøll. Fargene på vingene er liksom tredelt. Det som må gjøres er å finne alle kildene, hvor de klekker. Bruk av vann er ikke så bra, da tilførsel av fuktihet ikke er gunstig. Bruk insektmidler, det er normalt best. Les mer om tørrfruktmøll her: http://www.skadedyr.no/andre-skadedyr/torrfruktmoll-matmoll.Vi gjør dette hver dag, og kan selvsagt også hjelpe. Gi beskjed.

  1. mer enn en måned siden
  2. Møll
  3. # Permalink
Svar (1)
Det finnes ingen svar på dette innlegget enda. men du har ikke tilgang