Logo skadedyrshop  Logo Skadedyr.no

  1. ABS Skadedyr Trond
  2. Gnagere
  3. tirsdag, mars 17 2009, 01:35 PM
  4.  Abonner via e-post

Det er kommet en forferdelig lukt i huset her, og det lukter dødt eller råttent. Vil mus i veggen lukte så sterkt, eller er det rotter? For 2 år siden hadde vi samme lukta da også, og huset stinket i 2 mnd før lukta forsvant. Hva kan vi gjøre for å få bort lukta uten å måtte rive ned vegger eller gulv? Jeg har hørt krafsling på loftet og satte opp feller, men ingen dyr går i fella. Dette er uholdbart med tanke på stanken her.

Aksepter svar


 HEI
JEG ANTAR AT DERE HAR MUS I VEGGENE. NORMALT ANBEFALER JEG FOLK SOM HAR PROBLEMER MED LUKT ETTER MUS, AT DE LEVER MED LUKTEN INNTIL DEN FORSVINNER AV SEG SELV. DET BLIR LITT NÅLA I HØYSTAKKEN, Å FINNE EN DØD MUS I VEGGEN. I TILLEGG BLIR DET DYRT Å RIVE OPP. DET ER UANSETT IKKE SÅ MYE ALTERNATIV. DET GÅR AN Å SETTE UT LUKTFJERNINGSMIDLER I ROMMENE. DET KAN KANSKJE HJELPE NOE.DET SOM ER VIKTIG ER Å BEKJEMPE MUSEPROBLEMER HELHETLIG, SLIK AT DERE UNNGÅR AT MUSEPROBLEMET KOMMER IGJEN HVERT ÅR. DET BØR IVERKSETTES ET BEKJEMPELSESPROGRAM.


Les mer om mus på vår webside: http://skadedyr.no/rotter-og-mus/bekjempe-mus-husmus-i-huset-eller-hytta.htmlDet er vanskelig å si hvordan mus kommer inn i hus. Det kan være utallige veier inn. Det eneste generelle rådet jeg kan gi, er å bruke rottegift. Det er relativt viktig å få bekjempet problemet, da de faktisk kan forårsake bæde branner og vannskader.Vi som firma kan også hjelpe deg med bekjempelse. Vi bekjemper mus i hus daglig. Det første vi gjør er å bekjempe problemet helhetlig. Vi setter igang et program, som varer i 1 -4 uker. Alt avhengig av problemet og omfanget. I denne perioden forsøker vi å konkludere med hvor musene kommer inn. Etter endt bekjempelse er huset garantert fritt for mus. Det er viktig også å tenke preventivt for fremtiden. Da kan vi tilby en "boligavtale". Dette er det svært mange som har. Gi meg beskjed, så ringer vi deg. Alternativt kan vi nås på gratis - telefon: 80083002.


 


  1. mer enn en måned siden
  2. Gnagere
  3. # Permalink
Svar (1)
Det finnes ingen svar på dette innlegget enda. men du har ikke tilgang