Logo skadedyrshop  Logo Skadedyr.no

  1. ABS Skadedyr Camilla
  2. Maur
  3. tirsdag, juni 23 2009, 12:30 PM
  4.  Abonner via e-post

Stokkmauren svermer på soverom og bad særlig. Den har nok etablert seg i vegg eller gulv i soverom. Det er såvidt mye at jeg er litt bekymret, plagsomt er det også. Bolet er lokalisert, trur eg, jeg ser mauren krype ut av veggen i et bestemt hjørne. Det har også vært rester av sagflis på gulvet ved yttervegg soverom. Jeg trenger gode råd om hvilken metode som kan brukes. Stor maurtue på eiendommen (ca 20 meter fra huset) er nå fjernet effektivt. Det var nok hovedbolet. Boring av hull i vegg/gulv,spraying/sprøyting.....? Hvor får jeg tak i gode kjemikalier? Jeg er villig til å betale hva det koster å bli kvitt problemet. Men hytta ligger på Hvaler så det blir litt tungvint.

Aksepter svar

Stokkmaur i veggen.Vi kan hjelpe deg med dette. Vi driver i distriktet daglig.


Dette høres ut som Stokkmaur. Sagflisen du ser, er avfall som Stokkamurene dytter ut av tua.


Stokkmaur er komplisert, og jeg anbefaler definitivt at dere ikke bekjemper dette selv. Hvis dere uroer maurene, så vil stokkmaurdronningen raskt stikke av, og starte ny tue på et nytt sted. Det vil du helst unngå, da det blir helt umulig å finne maurtua, før de har etablert seg igjen.


 


Bekjempelse er vanskelig å si masse om, da jeg ikke har sett problemet. I korte trekk, så jobber vi med å lokalisere maurtua, og forsøker deretter å gå så direkte inn som mulig med maurpreparater.


 


Den tua dere har tatt ute, er ikke Stokkmaur. Det er ganske sikkert Skogmaur.


Les mer om Stokkmaur


 


Gi meg beskjed, så sender vi en av gutta i distriktet for å se på dette problemet. Vi kan ringe til deg, hvis du gir meg telefonnummeret.

  1. mer enn en måned siden
  2. Maur
  3. # Permalink
Svar (1)
Det finnes ingen svar på dette innlegget enda. men du har ikke tilgang