Logo skadedyrshop  Logo Skadedyr.no

Løst Mus i veggene?

 1. ABS Skadedyr Camilla
 2. Gnagere
 3. tirsdag, desember 01 2015, 01:11 AM
 4.  Abonner via e-post

Hei! Som tidligere hamstereier kjenner jeg veldig godt igjen tripping og gnaging, og er 100% sikker på at det er mus i veggene.. Veit jo at det er gnagere, og at det er nattdyr, så alt stemmer.. Har ikke sett noe inne noe sted, men fortsatt lite hyggelig.. Har prøvd å ta kontakt med huseier, som ikke virker til å bry seg.. "Ja har hendt at de har funnet veien inn før, og det er noe man må regne med ved å bo ved naturen" var svaret jeg fikk.. Hva gjør jeg? Hvilke rettigheter har jeg? Hilsen veldig frustrert!!

Aksepter svar

HEI

Mus i veggene er vanlig, men det bør tas hånd om. Hvis eier ikke vil håndtere problemet er det lite du kan gjøre. Forsøk å servere de beste argumentene:

 • Mus ødelegger isolasjonen, og lager kuldebroer over alt. Høye strømutgifter.
 • Mus urinerer og lager vond lukt. Veldig dyrt å sanere.
 • Mus gnager OFTE på slangen til oppvaskmaskinen, med vannlekkasjer som resultat. Også meget dyrt å reparere i etterkant.
 • Mus gnager på ledninger, og forårsaker årlig flere branner i hus. Unødvendig å nevne hvilke konsekvenser dette kan få.

Bekjempelse av mus er ofte mer komplisert enn det man tror, og vi anbefaler ofte profesjonell hjelp til dette. Du / huseier kan helt uforpliktende ringe ABS Skadedyrkontroll AS og diskutere problemet, eller sjekke ut "skadedyrguiden" for å lese mer om mus. Hvis du vil forsøke selv først kan du gå til vår - skadedyrshop.no - og kjøpe "gjør det selv" produkter til bekjempelse av mus.

Lykke til

 1. mer enn en måned siden
 2. Gnagere
 3. # Permalink
Svar (1)
Det finnes ingen svar på dette innlegget enda. men du har ikke tilgang