Logo skadedyrshop  Logo Skadedyr.no

Løst Rotter i veggen

  1. ABS Skadedyr Camilla
  2. Gnagere
  3. lørdag, desember 05 2015, 12:23 PM
  4.  Abonner via e-post

Hei Jeg bor i et murhus med to lags murstein med fem cm åpning i mellom, og på deler av veggen rundt stuen er det en kobberkledning som bygger ut ca 10 cm. Når vi sitter i sofaen i stuen hører vi rotteaktivitet inne i veggen, enten fra kobberkledning, i mursteinene eller fra en foring på innsiden. Jeg har satt ut fire åtestasjoner rundt forsiden av huset hvor vi hører rottene, med 2. generasjons gift. Det er spist noe av blokkene i to av boksene, men aktiviteten er minst like stor i veggen. Det er mye rotter i området, flere av naboene har hatt store problemer tidligere. Kan jeg gjøre en intevensjon i veggen som er målrettet mot der jeg vet at de befinner seg? Kan jeg bruke andre rottefangervåpen som er mer effektive?

Aksepter svar

HEI

Det kan hende at du har rotter i veggen, men det kan også hende at det er mus selv om det kanskje virker logisk at det er rotter. Det eneste direkte virkemiddelet du kan gjøre, er å bore hull og legge inn gift direkte der. Når det er sagt, så virker den giften du allerede har lagt ut ganske sakte. det kan ta 3 - 7 dager før rottene dør av giften. Derfor kan det jo hende at det du allerede har gjort allikevel virker.

Bekjempelse av rotter er som du forstår ikke alltid enkelt, og vi anbefaler ofte proff bistand til dette. Du kan helt uforpliktende ringe ABS Skadedyrkontroll AS og diskutere problemet, eller sjekke ut "skadedyrguiden" for å lese mer om rotter. Hvis du vil forsøke selv først kan du gå til vår - skadedyrshop.no - og kjøpe "gjør det selv" produkter til bekjempelse av rotter.

Lykke til

  1. mer enn en måned siden
  2. Gnagere
  3. # Permalink
Svar (1)
Det finnes ingen svar på dette innlegget enda. men du har ikke tilgang