Logo skadedyrshop  Logo Skadedyr.no

  1. ABS Skadedyr Camilla
  2. Gnagere
  3. fredag, desember 11 2015, 01:48 AM
  4.  Abonner via e-post

Om natten så våkner jeg plutselig opp av at det er lyder, sånne skrape og gnage lyder fra veggene. Jeg hører også en slags lyd der dyret går fram og tilbake, litt som om at pelsen er ani veggen... De første dagene var lydene greie, men no føles det ut som om at den skraper seg innover mot min vegg på rommet. Hva skal jeg gjøre? Hvordan får jeg drept den? Jeg kommer meg ikke inn noen steder enn å ødelegge veggen selv... Jeg er dritt lei av å ha den der, får virkelig ikke sove.

Aksepter svar

HEI

Jeg forstår godt din desperasjon. Lyder etter mus og rotter i veggen kan høres svært høye ut. Det er ingen enkel og rask løsning på problemet. Det må brukes gift eller feller for å bekjempe problemet. Disse må settes på en slik måte at musene eller rottene kommer til det... Du må altså fine ut hvor du skal plassere dette. Deretter når problemet er løst, og skadedyra er borte kan du vurdere sikring av huset. Vi er et skadedyrefirma, og kan eventuelt bistå med bekjempelsen.

Bekjempelse av mus er som nevnt mer komplisert enn det man ofte tror. Du kan helt uforpliktende ringe ABS Skadedyrkontroll AS og diskutere problemet, eller sjekke ut "skadedyrguiden" for å lese mer om musog rotter. Hvis du vil forsøke selv først kan du gå til vår - skadedyrshop.no - og kjøpe "gjør det selv" produkter til bekjempelse av musellerrotter.

Lykke til

  1. mer enn en måned siden
  2. Gnagere
  3. # Permalink
Svar (1)
Det finnes ingen svar på dette innlegget enda. men du har ikke tilgang