Logo skadedyrshop  Logo Skadedyr.no

  1. ABS Skadedyr Camilla
  2. Gnagere
  3. fredag, desember 11 2015, 10:55 PM
  4.  Abonner via e-post

Hei! Jeg leier et lite hus på en gård. Det er et slags loft her, men jeg har ikke tilgang dit- det er en luke høyt oppe på veggen ute. Jeg hører at det er noe dyr der oppe, det krafser og gnager. Veldig plagsomt, og jeg er redd de skal komme inn. Det er et veldig gammelt hus og sikkert masse steder de kan komme inn. Det er en boks med musegift ved veggen ute som huseier har satt ut, det hjalp ikke. Heller ikke de fem kattene som bor i nabohuset, som jeg ser med mus i kjeften stadig vekk. Hva gjør jeg?

Aksepter svar

HEI

Jeg opplever at det på gårder kan være ekstreme mengder av mus og rotter. Derfor er det ikke sikkert at det er en kvikkfiks på dette her. Mulig dere behøver bistand fra profesjonelt firma, slik som oss. Hvis du skal bekjempe mus og rotter, kan det brukes feller og gift. Det er viktig at dette plasseres slik at dyra kommer til fellene og giften. det hjelper lite om de er i vegger og gulv om de ikke når giften. Du må altså finne ut hvordan du skal få tilført dette. Kanskje sette inn en luke i taket?

Bekjempelse av mus er som sagt ofte mer komplisert enn det man tror, og vi anbefaler ofte profesjonell hjelp til dette. Du kan helt uforpliktende ringe ABS Skadedyrkontroll AS og diskutere problemet, eller sjekke ut "skadedyrguiden" for å lese mer om mus. Hvis du vil forsøke selv først kan du gå til vår - skadedyrshop.no - og kjøpe "gjør det selv" produkter til bekjempelse av mus.

Lykke til

  1. mer enn en måned siden
  2. Gnagere
  3. # Permalink
Svar (1)
Det finnes ingen svar på dette innlegget enda. men du har ikke tilgang