Logo skadedyrshop  Logo Skadedyr.no

  1. ABS Skadedyr Camilla
  2. Gnagere
  3. mandag, desember 14 2015, 01:37 AM
  4.  Abonner via e-post

hei. vi har over lengre tid hørt kravling osv rundt om i huset, men har hele tiden trodd det har vert katten som har kravlet under terassen osv så ikke tenkt noe mer over det, før i kveld. Vi hørte noen ekstreme skrape lyder og trodde det var noen som holdt på å bryte seg inn gjennom et vindu. Vi sjekket rundt over alt, helt til vi fant ut at det kom fra inne i veggen. Det ligger rørsystem akkurat hvor vi hørte lydene, og vi kunne høre at lyden bevegde seg rundt i veggen. Det var veldig høylydt og mye skraping/gnaging. Vi har også hatt lenge problemer med at vi av og til har fått en kloakklignendes lukt i huset. Som regel er det verst akkurat hvor røret kommer inn fra utsiden av huset på en måte og i området rundt der, som også er samme område vi hørte lydene i. Vi har alltid trodd dette har hatt noe med kloakksystemet vårt å gjøre, men kan dette skyldes rottene? Vi har aldri sett noe rotte eller mus inni selve huset, og ikke noe tegn til de med tanke på skit osv etter de. Det eneste er at vi oppdaget en død rotte litt utenfor garagen vår her for noen uker siden, den såg ut til å ha blitt kjørt over av en bil eller noe. Tror dere at dette er rotter? og hva kan eventuelt kloakklukten komme av? håper på svar:)

Aksepter svar

HEI

Det er veldig vanlig det du beskriver. Vi i vårt firma (ABS Skadedyrkontroll AS) opplever dette daglig. Jeg tror du har ganske rett i antagelsene om at det er rotter, og ja der er nok også relatert til kloakken. Dessverre så har dere ganske sikkert en defekt i kloakkrørende et sted. Muligens i overgangen fra utsiden til innsiden av grunnmuren, eller andre steder (vanskelig for meg å si). Derfra kommer de seg altså ut av røret, og klatrer på utsiden av røret og videre inn i veggene. Helt normalt. Altså kloakk defekt, og derfor også lukt. Logisk. Du må jobbe med bekjempelse av rottene, samt finne defekten og så reparere defekten. Noen ganger finnes det "quick fix" løsninger, med rottestopperer osv, men det er vanskelig for meg å si herfra.

Bekjempelse av rotter er altså ikke så enkelt, og vi anbefaler ofte proff bistand til dette. Du kan helt uforpliktende ringe ABS Skadedyrkontroll AS og diskutere problemet, eller sjekke ut "skadedyrguiden" for å lese mer om rotter. Vi kan om ønskelig også komme til deg på en konsultasjon. Det er ikke nødvendig vis alltid så dyrt.
Hvis du vil forsøke selv først kan du gå til vår - skadedyrshop.no - og kjøpe "gjør det selv" produkter til bekjempelse av rotter.

  1. mer enn en måned siden
  2. Gnagere
  3. # Permalink
Svar (1)
Det finnes ingen svar på dette innlegget enda. men du har ikke tilgang