Logo skadedyrshop  Logo Skadedyr.no

  1. ABS Skadedyr Trond
  2. Maur
  3. mandag, februar 15 2016, 12:52 PM
  4.  Abonner via e-post

Hei! Vi bor i første etasje i blokk. I omtrent et år har vi hatt problemer med sukkermaur inne. Det har aldri vært noen skikkelig maursti, men vi oppdager jevnt og trutt en eller to som suller rundt. Det har vært ganske stille i vinter, kun en nå og da, men nå som været har blitt varmere titter de frem igjen. I dag har jeg for eksempel knertet 7-8 stk. Sommeren som var hadde vi droner, også de innendørs. Jeg skjønner ikke hvor de kommer fra. Mannen min har bodd her i 7 år før jeg flyttet inn, og har ikke merket noe tidligere. Tror dere de har tilholdssted innendørs? Kan sukkermaur bo i murvegger? På forhånd takk! Vennlig hilsen Tale

Aksepter svar

HEI


Maur er i dvale om vinteren når det er kaldt, så hvis du ser sukkermaur i aktivitet nå så kan du se på det som et bevis for at de bor i konstruksjonen av bygget et sted. Det store spørsmålet er hvor de holder til... Det er gjerne i nærheten av en varmekilde, ofte varmekabler osv, men umulig for meg å si uten å ha sett dette problemet. 


Du kan helt uforpliktende ringe ABS Skadedyrkontroll AS og diskutere problemet, eller sjekke ut "skadedyrguiden" for å lese mer om svart jordmaur / sukkermaur. Hvis du vil forsøke selv først kan du gå til vår - skadedyrshop.no - og kjøpe "gjør det selv" produkter til bekjempelse av sukkermaur / jordmaur.


 


Lykke til

  1. mer enn en måned siden
  2. Maur
  3. # Permalink
Svar (1)
Det finnes ingen svar på dette innlegget enda. men du har ikke tilgang