Logo skadedyrshop  Logo Skadedyr.no

  1. ABS Skadedyr ekspert
  2. Gnagere
  3. fredag, mars 04 2016, 11:16 AM
  4.  Abonner via e-post

Hei! Vi har hatt problemer med rotter i vegg og gulv i 1.etg.Hovedsakelig i vegg/gulv i gang og gulv i stue.Har i høst støpet nytt gulv i gang, hvor det også ble funnet et hull i vegg hvor de har kommet ut/inn. Har også satt inn musestoppere i kledning ute hvor dette manglet. Har ikke hatt problemer med rotter etter dette, men har kjent tisselukt på et punkt i huset om jeg lukter nede ved gulvlisten. Der er ikke ny isolasjon lagt, da det var vanskelig å komme til og vi ble anbefalt å ikke bryte opp gulvet der. Dette er ved stue/kjøkken. Så jeg lurer på om det kan henge igjen lukt fra tiss og avføring fra rottene? Og hvor lenge kan dette evt henge igjen?

Aksepter svar

HEI


Alt du beskriver er veldig typisk for rotter i veggen. Det du kanskje bør tenke på er at der hvor rottene har levd, vil også isolasjonen være ødelagt. Det er en viss sannsynlighet for at det ikke er noe isolasjonseffekt igjen. Hvor lenge lukten sitter vet jeg vel egentlig ikke. Det kan avhenge av faktorer som f.eks. varme. Hvis rottene har fått lov til å herje fritt, vil det ligge ekskrementer, urin, hamstret mat, reirmateriale og kanskje døde dyr i skjønn forening. Det finnes luktdrepende midler. Vi har slikt, men det er ikke noe som vi selger. Vi kan sende en mann for å behandle området. Det er mulig at vi må bore et hull, og sprøyte inn. Det er det beste jeg kan foreslå.


De tiltakene dere har utført høres forøvrig bra ut. Tetting av rottehullene er veldig viktig. Sannsynlig vis stammer det nevnte rottehull fra kloakkrør som går inn i huset et sted. Finn kilden. Ettermontering av musebånd er god musesikring. Ikke så bra mot rotter, da rottene normalt ikke tar seg inn bak kledningen på huset. I vår nettbutikk selger vi en genial musebørste som bare skal dyttes oppunder kledningen.


 


Lykke til


 

  1. mer enn en måned siden
  2. Gnagere
  3. # Permalink
Svar (1)
Det finnes ingen svar på dette innlegget enda. men du har ikke tilgang