Logo skadedyrshop  Logo Skadedyr.no

Løst Hvad er dette?

  1. ABS Skadedyr ekspert
  2. Ukategorisert
  3. onsdag, juli 20 2016, 06:09 AM
  4.  Abonner via e-post

Hvad er dette og hvordan slipper jeg af med dem?

Der er mange af dem, de befinder sig øverst vinduet og lever i træet som vinduet sidder i. De kravler ud gennem en lille sprække hvor vinduet sidder til vægen.

max 1,5 mm lang

De har vinger men bruger dem kun til at hoppe rundt på vinduet.

Jeg håber i kan hjælpe mig!

Vedlegg (2)
Svar (1)
Christian Aksepter svar

HEI MIA

Bildene er ikke gode, så det er ikke lett å se. Jeg mener uansett at dette ser ut som maur med vinger. Rettere sagt en sukkermaur, eller Svart jordmaur som det egentlig heter.

Maur som har vinger, er nøyaktig de samme maurene som du sikkert også ser som ikke har vinger. Vingemaurene er hanner og hunner, som kommer frem for å parre seg.

Hvis maurene kommer ut av en sprekk rundt vinduet, så betyr det sannsynlig vis at de bor inne i veggen rundt vinduet et sted. Sannsynlig vis er det en fuktskade rundt vinduet, og maurene bor i den.

Det er ikke alltid enkelt å bekjempe Svart jordmaur, og ABS Skadedyrkontroll AS kan bistå deg med dette. Her kan du lese mer om svart jordmaur - sukkermaur.

Hvis du ønsker å forsøke selv først, kan du besøke vår nettbutikk https://www.skadedyrshop.no/skadedyr/maur-bli-kvitt-maur-bekjempe-maur. Der får du kjøpt gode "gjør det selv" produkter.

Lykke til

Chris

  1. mer enn en måned siden
  2. Ukategorisert
  3. # 1
Det finnes ingen svar på dette innlegget enda.